Taxa privind  timbrul de mediu pentru..

PreÅŸedintele Klaus Iohanis a promulgat legea de eliminarea celor 120 de taxe, proiect de lege depus de PSD ÅŸi votat în Parlament.

Astfel prevederea din OrdonanÅ£a de urgenţă a Guvernului nr. 9/2013, taxa privind timbrul de mediu a fost elimininată. Alte taxe eliminate sunt taxa radio-tv,  taxa de înregistrare în registrul comerÅ£ului, taxa pentru acordarea cetăţeniei române ÅŸi taxa pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar, etc.

În prima etapă Legea privind  eliminarea a 102 taxe iniÈ›iată de PSD, ÅŸi aprobată de Senatul României, iar ulterior de Camera DeputaÈ›ilor, a fost contestată PreÈ™edintele României Klaus Iohannis care a sesizat Curtea ConstituÈ›ională, deoarece ÅŸeful statului a considerat că sunt interziste modificări majore în fiscalitate cu 6 luni înainte de alegeri ÅŸi faptul că nu erau cosemnate sursele de finanÅ£are necesare pentru aplicarea legii.

După respingerea contestaÅ£iei de către Curtea ConstituÅ£ională, PreÈ™edintele Klaus Iohannis a retrimis legea în Parlament pentru reexaminare. Parlamentul fără a mai efectua modificări  au votat-o,astfel preÈ™edintele a fost nevoit să promulge legea.


Alte stiri din domeniul automobilistic

Pasajul Piaţa Sudului poate fi gata în primăvara anului 2017 Publicat la: 21 Oct, 16:28
Volkswagen va repara toate masinile pana la sfarsitul anului 2017 Publicat la: 22 Sep, 17:55
Preţurilor asigurăriilor RCA îngheţate de Guvern Publicat la: 14 Sep, 9:27
0

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici

Inchide