Renault Megane la salonul de la..

            Noua generație Renault Megane va fi prezentat oficial la Frankfurt Motor Show săptămâna viitoare și va fi disponibil pe piata la inceputul anului 2016.

            Primele imagini oficiale confirmă asemănările dintre noul model cu Espace nou dezvaluit si Talisman .

            In comparatie  cu generația anterioară , noul Megane este 25mm mai mic , are un ampatament mai lung 28mm. Lungimea ar trebui să fie în jur de 4.4m ( valoare nu a fost dezvăluită de Renault ). Modelul are  mai mult stil decât modelele  Clio , Twingo sau Captur , caracterizat de un design mai curajoase și mai stilizat .

            Noua generație Renault simțit nevoia de a aduce plus pentru Megane pentru a concura direct cu modele precum Volkswagen Golf sau Peugeot 308. Noile modele  Megane au aceeasi platforma Renault - Nissan CMF utilizat în Nissan Qashqai și Renault Kadjar .

            Renault Megane are un interior mai sofisticat, materiale plastice folosite sunt de calitate superioară și un design mai atent, funcții ale vehiculului sunt transferate la un ecran mare tactil central.

            Noul Megane va fi comercializat în cinci uși si mai multe variante de echipare, cu toate acestea, nu este încă confirmată dacă gama va include un model coupe cu trei usi .

            Renault intenționează să construiasca si un  model sportiv Renault Megane GT care are  design-ul reproiectat bare de protectie cu prize de aer mai mari și un spoiler spate . Acesta este echipat cu jante de 18 inch și primește Renault sport badging .

            Nu sunt încă  dezvăluite  motoarele care vor face parte din noua gama Megane . Aceste informații ar trebui să fie cunoscut în timpul prezentării noii generații de la Frankfurt Motor Show .

Sursa: automotive news


Alte stiri din domeniul automobilistic

Ford Mustang la a sasea generatie Publicat la: 12 Sep, 14:18
Volkswagen vrea cea mai ieftina masina. Lansează modelul.. Publicat la: 17 Apr, 0:01
0

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici

Inchide