Programul Rabla Clasic 2020 va incepe..

Domnul Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, a declarat ca programul Rabla  va demara în luna martie, iar numarul de vouchere va fi de minimum 60.000.

"Programul Rabla este cel mai vechi program pe care îl deruleaza Administratia Fondului pentru Mediu. Acesta este si cel mai longeviv.Important e ca în ultimul an a functionat si ne propunem ca pentru 2020 sa crestem numarul de vouchere pe care le acordam.Am avut discutii inclusiv cu premierul României si cu cei din industria auto si pentru 2020 ne propunem un numar de minim 60.000 de vouchere pentru Rabla Clasic.

Programul va demara în luna martie si a ramas sa stabilim cu colegii din minister si cu cei din Administratia Fondului pentru Mediu, saptamâna viitoare, care va fi bugetul si care vor fi exact etapele în care va fi demarat. Vreau ca atunci când informam cetatenii, care sunt beneficiarii acestui program, sa ne tinem de termene, pentru ca au fost programe derulate de Ministerul Mediului care efectiv au avut termene decalate si de aici pleaca neîncrederea populatiei în actul guvernamental.Sincer, eu nu-mi doresc acest lucru".

Mentionam ca in anul 2019 numarul primelor de casare acordate  de Administratia Fondului pentru Mediu a fost de 55.000.


Alte stiri din domeniul automobilistic

Guvernul a decis proiectele de infrastructura de interes national Publicat la: 31 Ian, 16:53
Documentele necesare pentru schimbarea permisului auto Publicat la: 26 Iul, 22:33
Hyundai și Kia: recheamă Ć®n fabrică pentru investigații aproximativ .. Publicat la: 16 Mai, 11:39
0

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici

Inchide