Preţurilor asigurăriilor RCA ..

Guvernul României  va decide prin ordonanţă de urgenţă, îngheÅ£area preÅ£urilor  asigurărilor auto obligatorii.

Dacian CioloÅŸ Premierul României a spus,la deschiderea ÅŸedinÅ£ei executivului, că "SoluÅ£ia cea mai bună ÅŸi cea mai rapida pentru a rezolva această problemă care, încă o dată, trenează ÅŸi care riscă să pună în dificultate sectorul transportatorilor din România, am decis să venim cu o propunere de ordonanţă de urgenţă care include foarte multe din propunerile făcute de transportatori ÅŸi care au fost discutate cu ele - cred că din cca 14 propuneri, 12 se regăsesc în acest proiect de ordonanţă".

ReprezentanÅ£ii transportatoriilor  au anunÅ£at, că după discuÅ£iile cu reprezentanÅ£ii guvernului, vor renunÅ£a la proteste dacă guvernul le acceptă revendicările ÅŸi le transpun în ordonanÅ£a de urgenţă care se discută, la această oră, în ÅŸedinÅ£a executivului.

Principala doleanţă se referă la îngheÅ£area tarifelor RCA la valorile medii stabilite de Autoritatea de Supraveghere Fiscală pentru anul 2015, a precizat preÅŸedintele ConfederaÅ£iei Transportatorilor AutorizaÅ£i, Vasile Åžtefănescu.

 


Alte stiri din domeniul automobilistic

Carpatica Asigurări nu poate intra în faliment Publicat la: 13 Sep, 18:30
Circulaţia pe Centura Bucureşti va fi.. Publicat la: 3 Sep, 10:50
Autenticitatea RAR la vanzarea unui vehicul, nu mai este obligatorie Publicat la: 15 Iul, 13:38
0

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici

Inchide