Noul Jaguar F-Pace

            La salonul auto de la Frankfurt, Jaguar a expus noul F-Pace, un SUV  care are ADN-ul unei masini sport, design exterior  aerodinamic,  modern  si luxos, cu un interior de poveste unde gadgeturile de ultima ora se imbina cu elementele clasice.

            Motorizările disponibile se regăsesc si  pe modelele Jaguar XE sau XF. Motoarele diesel sunt V6  de 3.0 litri și 300 CP, respectiv  motorul de 2,0 litri diesel de 180 CP. Motoarele benzina sunt V6  de 3,0 litri care oferă 340 CP sau 380 CP, respectiv 2,0 litri de 240 CP.

            Noul Jaguar F-Pace este  un SUV de performanta care mentine vie bucuria de a conduce. Dispune  de  cele mai recente, stat-of-the-art tehnologie si conectivitate, cum ar fi un Display4 Head-up ,un  avansat sistem Jaguar InControl®   7 pentru a fi intodeauna conectat la lumea exterioara,  precum  si alte dotari care sa faca condusul mai usor si mai relaxant.


 

 


 

 

 

 

 

 


Alte stiri din domeniul automobilistic

Dacia Duster la salonul auto de la Frankfurt 2015 Publicat la: 17 Sep, 17:38
Renault Megane la salonul de la Frankfurt Publicat la: 12 Sep, 17:59
Ford Mustang la a sasea generatie Publicat la: 12 Sep, 14:18
0

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici

Inchide