Dacia Duster la salonul auto de la..

Dacia s-a prezentat la salonul de la Frankfurt cu  Duster 2016 cu noua transmisie Easy-R, sistemul infotainment Media-Nav Evolution, pentru mersul cu spatele a  introdus o camera , precum si o serie de de noi optiuni pentru tapiterie.

            Transmisia robotizata  Easy-R are doua moduri , modul automat prin mutarea levierului in punctul „D”, respectiv modul manual in puctul „M”( schimbarile de trepte se face prin miscarea levirului inspre „+” si „-„).

          Aceasta transmisie va vi disponibila pe  modelele Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway, iar motorul folosit va  cel de 0.9 Tce de 90CP. Consumul propus  a se atinge pentru acest model este  de 4,9l/100 km si emisii de CO2 de 109g/km, conform reprezentantilor Dacia. Pretul masini pana in  present nu a fost comunicat,  dar este de asteptat  ca  masina sa fie una dintre cele mai  accesibile suv-ri compact din Europa.

La salon a  producatorul de la Mioveni a mai prezentat Dacia Duster Uurban Explorer, versiune care va fi produsa limitat avand

 integrat pachetele Look și Baradeur, echipamente care vin cu o serie de elemente de caroserie inedite, iar dotarile standard dispune de  volan imbracat in  piele, respectiv sistemul Media-Nav Evolution si se va adresa piețelor din Germania, Spania, Italia, Portugalia, Elveția, Austria, Suedia, Polonia, Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia, Macedonia, Kosovo și Muntenegru. 

Sursa Auto bild

 

 


Alte stiri din domeniul automobilistic

Renault Megane la salonul de la Frankfurt Publicat la: 12 Sep, 17:59
Ford Mustang la a sasea generatie Publicat la: 12 Sep, 14:18
Volkswagen vrea cea mai ieftina masina. Lansează modelul.. Publicat la: 17 Apr, 0:01
0

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici

Inchide