Cea de a doua generație Subaru XV..

La salonul  Geneva Motor Show Subaru va prezenta a doua generaÅ£ie XV, crossover  ce se va baza pe o nouă platformă, care este , de asemenea , utilizată ÅŸi  noul model Impreza .

În timp ce-patru plat motoare de marcă Subaru "boxer" sunt păstrate în centrul noii arhitecturi a vehiculului,

Platforma mondială are articulaÈ›ii mai puternice care, pentru a reduce vibraÈ›iile, crescând astfel  rigiditatea pentru o mai bună direcÈ›ie, rulare, manipulare È™i rafinament.

O altă caracteristică a acestei baze este o bara anti-ruliu spate montate direct pe cadru pentru a tăia rola corp cu până la 50%. Åžasiu  plasează, de asemenea, motoarele de 5mm mai mici pentru a aduce centrul de greutate jos. Se lipeste cu tractiune integrala, dar în cuvintele Subaru masina are ca scop "aventurieri urbane", care sugerează că nu este conceput ca un off-roader plin cu sânge.

Alături de versiunile revizuite ale benzina de 2.0 litri și motoarele turbodiesel, un nou sistem de propulsie hibrid este de așteptat să fie oferit.

Subaru a vandut un hibrid XV din Japonia È™i SUA, dar acest nou model este de aÈ™teptat să vină ÅŸi în Europa. Platforma mondială a fost dezvoltată în mod specific pentru acest lucru  È™i poate fi, deasemenea,  fabricat  un vehicul complet electric.

Mai lung È™i mai lat decât primul XV care îÈ™i încetează activitatea, noul model promite, de asemenea, mai mult spaÈ›iu interior, cu  È™apte locuri.

Noul XV este de aÈ™teptat să meargă la vânzare în Europa, în a doua jumătate a anului 2017.


Alte stiri din domeniul automobilistic

MaÅŸinile parcate neregulamentar vor fi ridicate din nou Publicat la: 22 Ian, 12:48
Taxa privind timbrul de mediu pentru autovehicule eliminată Publicat la: 6 Ian, 12:38
Pasajul Piaţa Sudului poate fi gata în primăvara anului 2017 Publicat la: 21 Oct, 16:28
0

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici

Inchide